Geschenk

Casa Delicatezza

Een erg originele en leuke manier om iemand te vertellen dat hij/zij speciaal voor je is doe je natuurlijk met de geschenkbox van Casa Delicatezza. Deze stel je zelf samen met de lekkernijen die je zelf uitkiest. Zo wordt jouw cadeau nog persoonlijker.

Zelf je pakket samenstellen.

We starten natuurlijk met de Cannoli. Deze Italiaanse specialiteit is de numero uno op onze lijst. Hierover eerst een kleine uitleg zodat het kiezen uit onze 25 smaken wat eenvoudiger zal worden.

In ons assortiment bieden we eigenlijk 2 “verschillende” soorten Cannoli aan namelijk de Siciliaanse en de Napolitaanse. Het verschil ziet niet zozeer in de heerlijke zachte romige créme maar wel in het wafeltje. Het Siciliaanse wafeltje heeft aan de binnenkant nog een dun laagje chocolade en de buitenkant is gekarameliseerd. Dit maakt de Siciliaanse Cannoli dus wat zoeter van smaak want de Napolitaanse hebben dit niet.

Ook heel goed om te weten is dat je de Cannoli het beste op kamertemperatuur kunt bewaren en dus niet in de koelkast! Volg dit advies op en je zult zien dat ze over 4 weken nog dezelfde smaak hebben als op de dag van binnenkomst.

BELANGRIJK:

De Siciliaanse Cannoli zijn behalve erg lekker ook GLUTENVRIJ.

Als je iemand wil verrassen met een glutenallergie hou er dan rekening mee dat je de Siciliaanse en de Napolitaanse dan niet in 1 doos kunt combineren.

Geef dit ook aan in het vakje “opmerkingen” zodat wij hier met het klaarmaken van je bestelling hier rekening mee kunnen houden.

 

Verder kun je het pakket nog lekkerder maken en uitbreiden met een heerlijke zachte Nougat die we aanbieden in 4 geweldige smaken.

Als laatste zal een lekkere Prosecco ook niet misstaan in jouw verrassingsbox. Wij hebben met zorg deze Prosecco Terra Serena Extra dry voor je uitgekozen. Deze extra dry is iets zoeter dan brut en heeft een inhoud van 0,2 liter.

Small

Verrassingsbox Small

Small € 20,50

5 Cannoli

1 Noga

1 Prosecco

(Glazen ter decoratie maken geen onderdeel uit van het pakket)

Medium

Verrasingsbox medium

Medium € 29,50

10 Cannoli

1 Noga

1 Prosecco 

(Glazen ter decoratie maken geen onderdeel uit van het pakket)

large

Verrasingsbox medium

Large € 37,50

15 Cannoli

1 Noga

1 Prosecco

(Glazen ter decoratie maken geen onderdeel uit van het pakket)

Bezoek hier onze webshop

ALTIJD VERSE PRODUCTEN

Online bestellen

Kan geen kwaad want onze producten zullen altijd vers bij u afgeleverd worden

}

snelle levering

Vandaag besteld binnen 4 dagen al in huis

$

Gratis bezorging

Gratis verzending vanaf € 25,-

Neem contact op

Bel: 06-42574530

Mail: info@casadelicatezza.nl

 

Contact

06-42574530

Op de markt bij u in de buurt

Via Facebook laten wij u weten op welke markt wij vandaag staan! Volg ons dus op Facebook

 

info@casadelicatezza.nl